OSK - SOKOL ROKYTNICE 1:2

01.04.2014 21:48

Sportu zdar a fotbalu zvlášť!

Tak už je to tady. Sněženky vylezly ze závějí, medvědi vylezli z brlohů a osecký národ fotbalový vyrazil do Guma Arény na první jarní zápas svých miláčků. Brány Guma Arény se otevřely dlouo před výkopem prvního mače a kolony autobusů neúnavně přivážely další a další tifosi. Skvělou atmosféru ještě umocnilo krásné slunečné počasí, a tak bylo zaděláno na parádní představení. Zvláště, když k nám zavítal tým z horní poloviny tabulky, hrající technický a dynamický fotbal.

Oba týmy se do sebe pustili bez bázně a hany hned od první minuty a diváci to ocenili skandovaným potleskem. Šance hostů bravurně likvidoval spolehlivý Jose Pepé Jednička, šance domácích končily většinou špatnou finální přihrávkou. A co prošlo až k brance, kryl bezchybný golman hostí. Hra OSK se utápěla v kličkování ve středu hřiště do dvou i tří soupeřových hráčů a z toho pramenících zbytečných ztrát míče.

První, kdo si z plna hrdla zakřičel "Góóól", byl tým Rokytnice. Ve 25. minutě se dostal míč před branku domácích, osečtí hráči si zahráli Forbes, jak Ludva z Okresního přeboru a po posledním odrazu zkončil míč za zády bezmocného Josého - 0:1.


Do druhé půle jsme nastoupili s odhodláním výsledek otočit. Zůstalo však u pouze odhodlání. Stále jsme zbytečně ztráceli míče na polovině, stále se někteří hráči po ztrátě míče nevraceli pomoci obraně. A tak není divu, že přetížená obrana inkasoval podruhé. Útočník hostí předskočil svého strážce a centrovaný míč usměrnil do naší sítě - 0:2.

V závěru zápasu se Honzovi Ferrymu Ferencovi podařilo snížit na 1:2, ale to bylo pro tento víkend vše.

Kde hledat příčiny porážky? Určitě výborný soupeř, ale hlavně nezodpovědný přístup hráčů, kteří na zápas nedorazili a ani neznali za vhodné poslat omluvenku. A v neposlední řadě individuální chyby.


K dalšímu zápasu zajíždíme v sobotu 5.4.2014, kde od 10:00 hrajeme s Pobřežím Kopaniny. Zveme tímto všechny věrné fanoušky, aby nás přijeli podpořit.  


El Capitano